facilitair onderhoud

M&V Dienstengroep is specialist in schoonmaak, groenvoorziening en hovenierswerk. Deze combinatie van diensten stelt ons in staat tot een efficiënte en servicegerichte dienstverlening tegen een aantrekkelijke prijs. Korte lijnen en één aanspreekpunt voor al uw schoonmaakwerk, groenvoorziening, onderhoud, kleine reparaties en hulp bij calamiteiten.

M&V Dienstengroep werkt voor Verenigingen van Eigenaren, woningcorporaties, scholengemeenschappen en particulieren. Is efficiëntie, kwaliteit en kostenbesparing in schoonmaak, onderhoud en/of groenvoorziening ook voor u van belang? Vul vrijblijvend het contactformulier in. We nemen dan direct contact met u op! U kunt ons natuurlijk ook bellen.

‘Uw facilitair onderhoud, onze zorg. Service gerichte dienstverlening, kwaliteit en één aanspreekpunt voor facilitair onderhoud.’

-Ruud Molle, Directeur M&V Dienstengroep

Visie

M&V Dienstengroep ontzorgt. Wij nemen uw organisatie werk uit handen. Wij bouwen aan een langlopende relatie en leren op deze manier steeds beter op uw wensen en eisen in te spelen, als een vertrouwd en veelzijdig partner.

Kernbegrippen in onze visie zijn: klantgerichtheid, kwaliteit, flexibiliteit, veelzijdigheid, betrokkenheid, efficiëntie, kostenbesparing, service en vertrouwen.